banner

Heus aquí un problema que potser no és habitual per a tots els propietaris d’iPhone que hi ha, però definitivament ens ha passat a alguns de nosaltres abans en realitzar còpies de seguretat mitjançant iCloud o per a aquells que només continuen fent-ho a través d’iTunes. d’informació altament sensible al vostre iPhone, de manera que la bloquegeu mitjançant una contrasenya per protegir aquesta informació. Com que no feu una còpia de seguretat de l’iPhone mitjançant iCloud, sincronitzar-lo mitjançant iTunes de manera involuntària fa que es xifrin totes les còpies de seguretat de l’iPhone.

Fins ara, això no hauria de ser un gran problema. Tot i així, hi ha dos problemes diferents que es poden crear quan es fa una còpia de seguretat de l’iPhone d’aquesta manera:

- Si / quan canvieu els iPhones, la vostra còpia de seguretat es pot bloquejar.
- Fins i tot si en sabeu, iTunes pot no permetre-vos desactivar l’opció de xifrat de còpia de seguretat.

Analitzem millor aquests dos problemes i com resoldre'ls.

No podeu accedir a la còpia de seguretat del vostre iPhone

Si les còpies de seguretat de l’iPhone solen xifrar-se a iTunes, us pot passar que en el moment en què tingueu un nou iPhone i vulgueu sincronitzar-lo amb el vostre Mac o Windows PC, iTunes us demanarà una contrasenya per tal de procedir a la restauració del vostre iPhone. la vostra còpia de seguretat xifrada.



El que heu de fer per accedir a la vostra còpia de seguretat i sincronitzar-la xifrada és utilitzar-la el mateix contrasenya que vau utilitzar a l'iPhone de la qual prové la còpia de seguretat quan vau realitzar la còpia de seguretat. En la majoria dels casos això soluciona el problema i us permet accedir completament a la vostra còpia de seguretat.

Si, per algun motiu, heu oblidat la contrasenya del vostre iPhone, encara podeu fer algunes coses:

com tancar les aplicacions en execució

1. Restaureu el vostre iPhone des d’una còpia de seguretat més antiga i sense xifrar. Aquest és el segon millor que podeu fer per accedir a les vostres còpies de seguretat anteriors sense esborrar completament el vostre iPhone.

2. Poseu el vostre iPhone al mode DFU (aquí teniu un tutorial sobre com fer-ho), esborreu-lo completament i, seguidament, sincronitzeu-lo. Quan ho facis, el teu iPhone iniciarà el procés de sincronització i còpia de seguretat com a nou iPhone desbloquejat

L'opció de xifrat de còpia de seguretat de l'iPhone no es pot desactivar

De vegades, iTunes no permetrà als usuaris desmarcar-lo Xifra la còpia de seguretat de l’iPhone opció en sincronitzar. En aquests casos, l'opció es comprova clarament, però alhora es mostra completament grisada, la qual cosa obliga als usuaris a xifrar les seves còpies de seguretat de l'iPhone.

1. Igual que amb el problema esmentat anteriorment, introduir el codi de contrasenya del vostre iPhone us pot ajudar a resoldre això.

2. A més, alguns usuaris d'iPhone dels que he llegit (no ho he intentat jo mateix) que tenen comptes de desenvolupador per desenvolupar per a empreses, poden intentar eliminar qualsevol perfil de l'iPhone per recuperar l'accés als Xifra la còpia de seguretat de l’iPhone opció Si aquest és el vostre cas, podeu eliminar els perfils del vostre iPhone dirigint-vos a Configuració -> General -> Perfils.

Allà vas. Esperem que aquests consells us poden ajudar a resoldre aquests problemes si hi trobareu. I, per descomptat, si en coneixeu algun, no dubteu a compartir-ho amb nosaltres als comentaris que hi ha a continuació.